Een tevreden Sissel Silencium klant

januari 13, 2014 · by admin · anti-snurk kussen, anti-snurk middel, kussen

“Het kussen is een godsgeschenk!”

“Ik slaap opnieuw bij mijn vrouw in hetzelfde bed en geniet weer van een zalige nachtrust.”

André Middernacht uit Oostakker contacteerde ons zelf om zijn ervaringen met het Sissel Silencium anti-snurkkussen te delen. En die waren positief. Heel positief, verklaarde hij in een kort gesprek.

klant sissel silenciumSinds jaren sliepen André en zijn vrouw niet meer in het zelfde bed. Het gesnurk van zijn vrouw was te storend zodat hij in de voorkamer sliep. Elke nacht opnieuw. Zelfs met gesloten deuren had hij nog last van het snurkgeluid van zijn echtgenote. Het koppel zocht tevergeefs naar allerlei middeltjes die het snurken zouden verminderen. Eerst werd er gedacht aan een mondbeugel maar die zitten oncomfortabel en storen tijdens de slaap. Een operatie werd overwogen maar dit werd als te duur en te omslachtig ervaren. Een gewoon anti-snurk kussen bracht ook geen soelaas. Tot ze in Gent in de CM Zorgwinkel een info folder kregen met uitleg over het revolutionaire Sissel Silencium anti-snurk kussen.

Ze kregen er een gratis test exemplaar mee en al vanaf de eerste nacht werkte het perfect. ‘Het resultaat was in ons geval verbluffend’, zegt André aan de telefoon, ‘bij het eerste snurkgeluid reageerde het kussen onmiddellijk en werd het hoofd in een gunstige positie gebracht. Het snurkgeluid ging weg en ik had een zalig, rustige nacht.’

En André blijft enthousiast. ‘Mijn vrouw had ook helemaal geen moeilijkheden om op het kussen te slapen. Het is super eenvoudig in gebruik en het werkt gewoon. Een uitgeslapen en tevreden klant,’ besloot hij.

Wilt u ook de voordelen van het Sissel Silencium anti-snurk kussen ontdekken? Ga da naar een verkooppunt in uw buurt en test het kussen GRATIS uit.

Comments are closed.