Hoe werkt het?

Hoe werkt het Sissel Silencium anti-snurk kussen?

Het Sissel Silencium anti-snurk kussen is een nieuw middel tegen snurken. Het is een unieke innovatie die de nachtrust en het leven van snurkers en hun partners aangenamer maakt.

Werking Sissel Silencium anti-snurk kussen
image of number 1 werking sissel silencium anti-snurk kussen image of number 2 werking sissel silencium anti-snurk kussen
2 microfoons detecteren snurkgeluiden

Gevoelige sensorplaat registreert de positie van het hoofd
image of number 3 werking sissel silencium anti-snurk kussen image of number 4 werking sissel silencium anti-snurk kussen
De luchtkamers in het kussen pompen automatisch op…

…en verleggen zachtjes het hoofd in een andere positie: het snurken vermindert.

 

Luchtkamers

Zodra de ingebouwde microfoons een snurkgeluid registreren, worden – afhankelijk van de ligging van het hoofd – bepaalde luchtkamers opgepompt zodat het hoofd automatisch, rustig en zacht een andere positie inneemt.

Kussen niet-actief

kussen niet actief beeld

Kussen actief

kussen actief beeld

Het hoofd wordt gedraaid en de ruimte tussen tong en keelholte vergroot. Dit maakt de luchtwegen vrij en vermindert het snurken.

Zodra het snurken (her)begint draait het Sissel Silencium anti-snurk kussen het hoofd zacht en rustig in een andere positie, naar links of naar rechts, op en neer, totdat het snurken stopt of totdat de positie gevonden is waarin het snurken het sterkst wordt verminderd. De intelligente, stille technologie zorgt voor een nagenoeg geluidloze werking.

Het Sissel Silencium kussen vermindert het snurken tot 95%.

Sissel Silencium demo film

 
> Veel gestelde vragen omtrent het gebruik van het Sissel Silencium anti-snurk kussen.


Toptechnologie in je kussen

1. Vario-inleg
2. Luchtkamers
3. Sensorplaat
4. Visco-elastische toplaag
5. Microfoons

 

De unieke SISSELĀ® vorm

Perfect ligcomfort met correcte nekondersteuning. Net als het klassieke orthopedisch SISSEL hoofdkussen met nekondersteuning biedt de Sissel Silencium ook de unieke EDGE vorm. Het is bovendien voorzien van een visco-elastische toplaag voor een aangenaam gevoel.

Sissel Silencium anti-snurk kussen detail image Sissel Silencium anti-snurk kussen detail visco-elastische laag
Klik op afbeelding voor detail Sissel Silencium

 
Dankzij zijn unieke vorm vult de Sissel Silencium de ruimte onder de nek tussen schouders en hoofd perfect op. Zo worden halswervels en tussenwervelschijven zachtjes in de anatomisch correcte positie gebracht en gedurende de hele nacht optimaal ondersteund en ontlast. Hierdoor wordt een ontspannen en gezonde slaap bevorderd.

Onvoldoende ondersteuning van de nek met een gewoon hoofdkussen. Correcte ondersteuning van de nek dankzij SISSEL orthopedisch hoofdkussen met nekondersteuning.