januari 13, 2014 · by admin · anti-snurk kussen, anti-snurk middel, kussen

“Het kussen is een godsgeschenk!”

“Ik slaap opnieuw bij mijn vrouw in hetzelfde bed en geniet weer van een zalige nachtrust.”

André Middernacht uit Oostakker contacteerde ons zelf om zijn ervaringen met het Sissel Silencium anti-snurkkussen te delen. En die waren positief. Heel positief, verklaarde hij in een kort gesprek.

klant sissel silenciumSinds jaren sliepen André en zijn vrouw niet meer in het zelfde bed. Het gesnurk van zijn vrouw was te storend zodat hij in de voorkamer sliep. Elke nacht opnieuw. Zelfs met gesloten deuren had hij nog last van het snurkgeluid van zijn echtgenote. Het koppel zocht tevergeefs naar allerlei middeltjes die het snurken zouden verminderen. Eerst werd er gedacht aan een mondbeugel maar die zitten oncomfortabel en storen tijdens de slaap. Een operatie werd overwogen maar dit werd als te duur en te omslachtig ervaren. Een gewoon anti-snurk kussen bracht ook geen soelaas. Tot ze in Gent in de CM Zorgwinkel een info folder kregen met uitleg over het revolutionaire Sissel Silencium anti-snurk kussen.

Ze kregen er een gratis test exemplaar mee en al vanaf de eerste nacht werkte het perfect. ‘Het resultaat was in ons geval verbluffend’, zegt André aan de telefoon, ‘bij het eerste snurkgeluid reageerde het kussen onmiddellijk en werd het hoofd in een gunstige positie gebracht. Het snurkgeluid ging weg en ik had een zalig, rustige nacht.’

En André blijft enthousiast. ‘Mijn vrouw had ook helemaal geen moeilijkheden om op het kussen te slapen. Het is super eenvoudig in gebruik en het werkt gewoon. Een uitgeslapen en tevreden klant,’ besloot hij.

Wilt u ook de voordelen van het Sissel Silencium anti-snurk kussen ontdekken? Ga da naar een verkooppunt in uw buurt en test het kussen GRATIS uit.

juni 28, 2013 · by admin · anti-snurk middel, kussen, slapen

Annie Agten uit Houthalen is de trotse nieuwe eigenaar van een Sissel Silencium anti-snurk kussen. Zij won het kussen via een wedstrijd op de website van PlusMagazine.

Vertegenwoordigers van Sissel Benelux overhandigden haar persoonlijk het kussen tegen snurken. “Ik had gehoopt dat er ne vent meegeleverd werd bij het kussen”, grapte Annie.

Wij beloofden haar alvast rustigere nachten. Annie snurkt regelmatig en ervaart soms een onuitgeslapen gevoel. Maar ze ging het kussen zeker ook eens testen bij haar vriendin.  Die vriendin hield haar meermaals uit haar slaap tijdens hun jaarlijkse vakantie aan zee.

Beste Annie, wij wensen je rustige nachten, een prachtige vakantie en nogmaals proficiat!

juni 3, 2013 · by admin · anti-snurk middel, kussen, slapen

snurken koppenOok Hotel Crowne Plaza is bezig met de gevolgen van snurken en hoe het hotelgasten een zo rustig mogelijke nacht kan aanbieden. Naar aanleiding van een onderzoek over snurkers en de gevolgen op de nachtrust van hun partner experimenteert de hotelketen met snurkvrije hotelkamers. Onderzoek toont aan dat meer dan 15% van de koppels per nacht tussen de 30 minuten en een uur wakker ligt door het gesnurk van hun partner, dit betekent een slaaptekort van twee jaar op een mensenleven.

Lees verder

mei 17, 2013 · by admin · anti-snurk middel, kussen, persbericht

SISSEL® heeft een doorbraak bereikt in de eeuwenlange strijd tegen snurken. De specialist in orthopedisch slaapcomfort ontwikkelde in Duitsland een anti-snurk kussen. Het hoogtechnologisch kussen bevat luchtkamers die de slaper automatisch naar een andere houding loodsen wanneer ze beginnen te snurken. Onderzoek toont aan dat het kussen het snurken gevoelig kan verminderen.

Sissel Silencium animatiebeeldSnurken is niet alleen belastend voor je relatie, het verstoort ook bij jezelf de gezonde slaap en tast de nachtrust aan. Dat is niet zonder gevaar. Verstokte snurkers hebben last van vermoeidheid, concentratieproblemen, prikkelbaarheid en een verminderd prestatievermogen. Het gebrek aan diepe slaap kan leiden tot depressie, burn-out

Maximaal slaapcomfort

Heel wat anti-snurk middelen die vandaag op de markt zijn, houden weinig tot geen rekening met het slaapcomfort van de gebruiker. Daarom ontwikkelde SISSEL® SILENCIUM, een ‘intelligent’ kussen met ingebouwde luchtkamers die reageren op slaapgeluiden en de positie van het hoofd. Bij snurkgeluiden blazen de luchtkamers zich zachtjes op, zodat het kussen je hoofd naar een andere positie loodst, de luchtwegen weer vrij komen en het snurken stopt. Zonder dat de snurker wakker wordt.

Hoopvolle resultaten

Proeven in het Lindenbrunn ziekenhuis in het Duitse Coppenbrügge tonen aan dat het systeem effectief werkt. Patiënten die zacht tot luid snurkten, testten het kussen uit in het slaaplabo van de afdeling Neurologie en Neurofysiologie. Alle deelnemers gaven aan dat ze rustiger en beter sliepen en ’s morgens minder moe waren. Tests in andere regio’s bevestigen de cijfers.

De resultaten gaven aan dat gemiddeld 70 tot 95 % van de testers minder snurkten dankzij het SISSEL® SILENCIUM kussen.

SISSEL® SILENCIUM anti-snurk wordt in België verdeeld door Medical Scientifc Huart (MSH nv), distributeur van exclusieve producten in de medische sector.

maart 19, 2013 · by admin · snurken onderzoek

Veertig procent van de volwassenen in België snurkt. Dat blijkt uit een onderzoek van GlaxoSmithKline. Bijna de helft van de snurkers vindt snurken een bedreiging voor hun relatie.

Mannenzaak
GlaxoSmithKline ondervroeg online meer dan 10.000 mensen tussen 18 en 60 jaar in België (1.400 mensen), Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Doel was meer te weten te komen over snurken en de invloed ervan op de levenskwaliteit. Uit het onderzoek blijkt dat 40 procent van de volwassen Belgen snurkt. Een op de twee Belgische gezinnen wordt met snurken geconfronteerd. Snurken is vooral een mannenzaak, een op de vijf mannen snurkt. Bij vrouwen is dat maar een op de tien. Ook een op de tien Belgische kinderen snurkt.

Lees verder