Over Sissel

sissel girl in snow

The story began with an orthopedic pillow…

Sissel classic kussen imageHet origineel SISSEL® kussen werd in 1986 in Zweden ontworpen door Carl-Emil Christensen. Hij ontwikkelde een orthopedisch hoofdkussen met die unieke vorm, de SISSEL® edge, om zijn echtgenote Sissel te verlossen van haar nekpijn. Sissel kon dankzij haar professionele fysiotherapiekennis haar man bijstaan in de ontwikkeling van het hoofdkussen, waarop we nu nog vertrouwen. De nek wordt de hele nacht correct ondersteund en ons lichaam neemt een natuurlijke houding aan.


Ondertussen is het SISSEL assortiment uitgebreid met kwaliteit fitness, welness en gezondheidsproducten. SISSEL producten worden vaak aanbevolen door kinesisten en professionele medewerkers uit de gezondheidssector. De SISSEL filisofie ‘The natural way’ leidt ons in de zoektocht naar evenwichtige en natuurlijke oplossingen.

Bezoek onze homepagina www.sissel.be voor een compleet overzicht van het productgamma. Wens je meer informatie over SISSEL of het Sissel Silencium anti-snurk kussen? Ga naar de contact pagina.

SISSEL wordt in België verdeeld door MSH nv, distributeur van exclusieve producten in de medische sector.

sissel-banner
Sissel