Crowne Plaza experimenteert met snurkvrije hotelkamers

juni 3, 2013 · by admin · anti-snurk middel, kussen, slapen

snurken koppenOok Hotel Crowne Plaza is bezig met de gevolgen van snurken en hoe het hotelgasten een zo rustig mogelijke nacht kan aanbieden. Naar aanleiding van een onderzoek over snurkers en de gevolgen op de nachtrust van hun partner experimenteert de hotelketen met snurkvrije hotelkamers. Onderzoek toont aan dat meer dan 15% van de koppels per nacht tussen de 30 minuten en een uur wakker ligt door het gesnurk van hun partner, dit betekent een slaaptekort van twee jaar op een mensenleven.

Zowel in Parijs, Amsterdam als Brussel probeert men nu een oplossing te bieden voor deze problematiek door middel van no snoring zone. De kamer maakt gebruik van hoogtechnologische installaties om het nasale geluid te reduceren: een geluidswerende muur, een speciaal geluidsabsorberend hoofdeinde, white noise machine dat helpt het geluid van het gesnurk te verdrijven, een anti-snurk bed wig dat snurkende gasten op hun zij dwingt te liggen …

Met het anti-snurk kussen van Sissel kan je deze hotelkamer ook in jouw slaapkamer ervaren! Lees hier alles over het intelligente anti-snurk kussen en hoe het het snurken met wel 95% kan verminderen.


Comments are closed.